Javna rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti prirode

Javna rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti prirode, koji je usvojila Narodna skupština Republike Srpske, biće održana u više gradova u Republici Srpskoj.

Ovo je saopšteno iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, uz napomenu da će Ministarstvo organizovati javnu raspravu o Nacrtu zakona u Bijeljini, 22.11.2023. godine sa početkom u 12 časova u skupštinskoj sali JU Centar za kulturu „Semberija“ Bijeljina, te u Istočnom Sarajevu, 27.11.2023. godine sa početkom u 12 časova u sali Skupštine Grada Istočno Sarajevo, a potom u Trebinju, 28.11.2023. godine sa početkom u 12 časova u sali Gradske uprave Grada Trebinje, i u Banjoj Luci, 07.11.2023. godine sa početkom u 12 časova u maloj sali Narodne skupštine Republike Srpske. 

Nacrt zakona o zaštiti prirode objavljen je na internet stranici Narodne skupštine Republike Srpske, kao i na internet stranici Ministarstva (u rubrici Pravni i administrativni okvir – Javne rasprave), odakle se može preuzeti.

Primjedbe i sugestije mogu se dostaviti i u pisanoj formi na adresu (Trg Republike Srpske broj 1, 78 000 Banja Luka) ili u elektronskoj formi.

Rok za dostavljanje primjedbi i sugestija je 15 dana i počinje da teče od dana objavljivanja Nacrta zakona na internet stranici Ministarstva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *