Trebinje: električni bicikli za obilazak grada

Trebinje je od danas bogatije za novi atraktivni sadržaj – iznajmljivanje električnih bicikala za obilazaka grada i okoline, saopštili su iz trebinjske Turističke organizacije.


“U predstojećoj turističkoj sezoni svi gosti grada biće u prilici da iznajme najnovije modele električnih bicikala za obilazak brojnih turističkih lokaliteta u gradu i okolini”, naveli su iz te organizacije i istakli da će turisti na taj način, i uz pratnju vodiča, moći da dožive Trebinje na nov, zanimljiv i ekološki prihvatljiv način.

Turistima su u ponudi razne opcije iznajmljivanja bicikala, uključujući po satu i dnevne najmove, a svi bicikli su opremljeni kacigom, bravom i punjačem baterije.

U saopštenju se navodi da u Trebinjebajku, osim usluga iznajmljivanja, nude i vođene ture po Trebinju i okolini, koje uključuju obilazak izletišta Ubla, masiva Orjena, manastira Tvrdoš, Hercegovačke Gračanice, planine Leotar, izletišta Jazina i drugih destinacija.

“Iskusni vodič će vas odvesti na panoramsko putovanje kroz istorijske znamenitosti grada, šarmantne četvrti i slikovitu prirodu, koje pružaju jedinstvenu perspektivu na ovu prelijepu regiju”, naveli su iz turističke organizacije Trebinje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *