EPCG Solar gradnja i Kaldera potpisali ugovor o saradnji

EPCG Solar gradnja d.o.o. potpisala je ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji sa kompanijom Kaldera iz Laktaša.


,,U pitanju je renomirana firma koja već 30 godina uspješno posluje kao proizvodno-uslužno preduzeće u sektorima elektroenergetike, telekomunikacija i nadam se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo’’, izjavila je izvršna direktorica Solar gradnje Valerija Saveljić.

“ Naša kompanija je vrlo ozbiljno shvatila preporuku ministra Energetike i rudarstva Saše Mujovića, da EPCG SG izađe na tržište pa smo upravo krenuvši tim putem dobili ovako renomiranog partnera. U prilog tome govori i činjenica da je Kaldera proširila plasman svojih postojećih, ali i novih proizvoda na širem tržištu. Tome svjedoči da je svjetski poznati proizvođač SIEMENS, prepoznao mogućnosti Kaldera Company i potpisao ugovor o licenciranoj proizvodnji za cjelokupni proizvodni asortiman primarnih i sekundarnih srednjenaponskih postrojenja tipa 8DJH, SIMOSEC I NXPLUS“, izjavila je Saveljić.

Kako je Saveljić na kraju istakla, cilj saradnje je zajednički nastup na tržištu pod što povoljnijim uslovima i realizacija projekata kroz umrežavanje sa poslovnim partnerima obje strane, uz angažovanje raspoloživih kapaciteta, a komparativna prednost EPCG SG je što raspolaže sa velikim brojem obučenih i licenciranih montera i inženjera, u odnosu na druge kompanije u zemlji i regionu.

EPCG – Solar gradnja, je dio EPCG grupe, specijalizovano je za nabavku, projektovanje, ugradnju i održavanje fotonaponskih sistema.

KALDERA COMPANY d.o.o. Laktaši, osnovana je 1994. godine, a njena osnovna djelatnost je proizvodnja uređaja za distribuciju i kontrolu električne energije. Kaldera je, između ostalog, specijalizovana i za izvođenje elektromontažnih radova na elektroenergetskim postrojenjima, industrijskim i javnim objektima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *