Oslobađanje od plaćanja putarine od ponedjeljka 25. septembra

Korisnici koji prema Zakonu o javnim putevima Republike Srpske i Pravilnika o putarinama imaju pravo na oslobađanje od plaćanja putarine, ovo pravo ostvarivaće od ponedjeljka, 25. septembra, saopšteno je iz preduzeća “Autoputevi Republike Srpske”.


Zahtjeve za oslobađanje ili produženje rješenja o oslobađanju od plaćanja korisnici treba da proslijede u Poslovnu jedinicu preduzeća u Bijeljini, navedeno je u saopštenju.

Iz “Autoputeva Srpske” pojasnili su da korisnici, koji prema Zakonu o javnim putevima Republike Srpske i internim aktima preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” DOO Banjaluka, odnosno Pravilnika o naplati putarine i Pravilnika o postupku i načinu ostvarivanja prava na oslobađanje od plaćanja putarine, ostvaruju ovo pravo od sljedeće sedmice.

Poslovna jedinica Bijeljina od ponedjeljka preuzeće sve obaveze u vezi sa navedenim aktivnostima oslobađanja od plaćanja putarine.

Informacije za postupak oslobađanja i dostavljanja rješenja i korisničkih kartica, zainteresovani mogu da dobiju pozivom na brojeve telefona +387 55/333-156 i +387 55/333-157.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *