Niže cene za još 16 kategorija proizvoda u akciji „Bolja cena”

Od 20. septembra akcija „Bolja cena – cena za narod” u Srbiji biće proširena za još 16 novih kategorija proizvoda

Ovom akcijom, koja će trajati do 31. decembra, biće obuhvaćeni brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Proizvodi koji su deo akcije biće u prodavnicama jasno označeni oznakom „Bolja cena” kako bi potrošačima bilo lakše da ih pronađu i kupe.

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović naveo je da je izuzetno zadovoljan odzivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima.

On je ukazao na to da je „Bolja cena” zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, a njen osnovni cilj jeste zaštita životnog standarda i pomoć građanima da za svoj novac mogu da kupe što više proizvoda.

Momirović je poručio građanima da proizvoda iz akcije „Bolja cena” ima dovoljno i da će biti dostupni na rafovima svih maloprodajnih objekata u zemlji.

Ministar je podsetio na to da je ova akcija aktivna u više od 2.500 prodavnica na teritoriji čitave Srbije, i ponovio da će potencijalna preprodaja proizvoda biti oštro sakcionisana.

Akcija počela 13. septembra

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“, koja je počela 13. septembra, na konstantnom režimu „akcije” nalazi se sledećih 36 kategorija: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *